pencinta blog

Sunday, December 13, 2009

tAngGaL10 oktober 2009

DA LAME X TULIS BLOG...GATAL JE TGN NI...HUHU
 kalo nak tau ni sambungan dr entri sblom ni ok,ABOUT WHAT???
kene bace la dulu!!!


9 OKTOBER 2009 !!!!!

da mule sakit,then kol 4 g ospital nak check up..mane tau la dah nak kuar kan,pas2 kene tahan lak..
aku,mak, n abah tmn sampai mlm...igtkan mlm ckit die makin sakit n x sabo nak kuar..
tp...mmg die x nak kuar la arini,die x nak lahir tarikh 09/10/09...huh,cantik da tarikh ni...

10 OKTOBER 2009 !!!!!


angah da masuk labour room...sbb da bkak 4 cm...pas2 makin sakit sbb da bkak 7 cm..
baby kuar pukul 11.38 a.m(mmg sakit giler sakit nak mngandung so kpd lelaki kesian kan lah kaum perompuan ni,so jgn asik nak wat anak jer..)



NAK TENGOK ANAK BUAH KU
CUCU 1ST FAMILY..













COMEL KAN..GERAM NENGOK DIE
mase bwu jer kuar dr pewut
mesti die pelik sbb terang je
slalu kan gelap dok dlm pewut ibu die




 
DIE DAH MULE TIDOOOOO!!!
ASIK TIDO..
BG SUSU PON X MO BUKAK MULUT
MMG IKUT PERANGAI IBU DIE..



NAME DIE + + MUHAMMAD AISY ZAKWAN










LoVeLy

3 comments:

nurul syazana said...

wehhhh comel, putih lak tu!!
nama pon sooodap..
geram dorh.
bila lak kite nk dpt bby?
hehe

~* ZuRaiHaN aB rAhiM *~ said...
This comment has been removed by the author.
~* ZuRaiHaN aB rAhiM *~ said...

tau x per...aku lg geram nengok die...padahal ibu ngan ayah die x putih pon...haha
ikut nenek die la ni(mak aku lo)..

2 er psl(aku kalo ckp ngan bf aku cmni...laju jer die)haha...terus g wat baby kot....huhu

sewius ni syaz gatal sgt(sejak umo 20 kah?)...
x pnh dgr ko ckp cm2 sbb slalu ko nasehat aku jerk...hikhik