pencinta blog

Tuesday, December 1, 2009

aku dah mule bosan ngan praktikal!!!!!

perasaan skunk rase nak jerit kuat2 pas2 nak g tau poli praktikal yg 5 bln ni mmg s*** n f***
aku benci gile hidup aku sejak 4 bln 1 hari yg lepas dan 30 hari selepas ni....
aku dah rase lame perasaan ni tp hari lg rase mcm nak terjun bgnan pon d gak la lg2 aku tgh lapo pulak lg la perasaan marah ni membuak2 sebabnyer:- 
aku ngah duduk kat tigkat atas opis aku yg x bp nak besar sgt ni dlm keadaan
  • dr smlm tulis form syabas yg bangang ni x abis2 sbb nak kene tulis utk 64 unit kuarters JKR...tulis bende yg sama sampai rase mcm nak muntah...rasenyer same jgk mase aku blajar subjek kimia mase f4 n f5 dulu ngan pn.jainon...mmg sucks sgt...
  • benci g opis ni sbb aku akan d'tinggalkan sowang2 jer mcm owg bodo...watpe la praktikal cmni???
  • aku lapo sgt aku nak mkn tapi kat area opis aku ni da la tepi jalan pas2 dikelilingi ngan rumah besar2,klinik kesihatan,1 kedai mkn pon x d...name je bgnan kedai sblh2 ni sume kosong yg ade kedai terapi....bodohnyer rase...
  • rase mrh lg sbb time aku x d duit kdai mkn bnyk pulak sbb mase 2 aku(kat site)...tp skunk bile time aku d duit kdai mkn pulak x d nak mkn(area opis)....huh

kalo kat site pulak lain keadaannyer:-

  • aku akan jmp dgn site agent yg bangang sbb asik nak cari slh aku...aku bkn kerja ngan ko ok...elaun aku pon bkn ko yg byr..aku g site 2 sbb nak blaja n tgk pe yg tgh berlaku kat site sbb aku budak praktikal,ape hak ko nak mrh2 aku..silap kecik pon nak kene bg tau sume owg..ko lyn aku mcm kuli batak kowang plak kan...pegi faxs ni...pegi fotostat ni..pegi wat filing ni...cop d/o ni...aku mmg x ksh wat sume 2 kalo dowang mtk tlg elok2 n x mrh2 aku...sbb aku bkn keje ngan ko la bodo...aku x kesah kalo sume bnd yg aku wat 2 aku bole blaja...mslhnyer die suh aku wat keje kerani...babix
  • aku akan jmp ngan assistant site agent yg asik nak ikut angin die jer...asl bole jer nak lpskan kmrhan ko kat aku...kadang2 ok kadang2 mrh2 mmg something wrong...suh aku wat keje 2 pas2 x reti2 nak ajar cmner nak wat pas2 bile aku x phm aku tny la ade ke ptt die mrh2...aku da la watkan keje yg ptt ko wat pas2 ko mrh2 aku...pas2 dah time2 nak balik bwu nak bg keje...geram nyer... 
  • aku akan jmp ngan (aku x tau jawatan die ape sbb die tetibe je muncul)...paling aku bengang sbb die ckp"letch u mst bg u failed tok praktikal ni"cilaka btol..die ckp cm2 sbb asik tgk aku ngadap laptop jer...aku ngadap laptop je sbb kalo aku g site pon aku hanya dpt tgk jer ape yg bangla n indon 2 wat keje kat site 2...tp aku x tau ape yg die buat?utk ape?knape kene wat?sbb x d sape nak jage aku kat site 2 sbb penyelia aku yg ckp nak dtg site dr ari2 lg x dtg2 pon dan tggal aku sowang2...sptnyer die ade kat site 2..
aku benci g site aku benci dok kat opis 
tp aku windu kat site dulu n sowang(asstnt site agent) ni sbb die yg bnyk ajar aku time praktikal ni...die dah g kajang sbb d site bwu kat c2...
aku slalu ngan die kat site sblm ni kat kapar..
walaupon x bnyk yg die ajar sbb site 2 pon ngah wa keje2 infrastruktur tp ade jgk yg aku boleh pelajari n manfaatkan mase praktikal ni..
die rajin bwak aku tgk site,citer psl keje2 kat site,ajar bace drawing,aja kire...aku sonok dpt blaja sume2
thanks sbb sudi ajar aku yg agak lembap ni...hahahaha

dalam pic 2 la die,tp x nmpk muke..2 je yg ade sbgai hiasan...hope dpt jmp die lg n blaja bnyk bnd lg ngan die...

aku x sabo sgt nak abiskan praktikal yg sgt m'busankan ni....
x sabo nak hepi balik sbb akan balik poli jmp kekawan.sbb 5 bln aku praktikal ni aku x hepi lgsung..

dekat opis sesowang

sekian terima kasih =((
LoVeLy

No comments: