pencinta blog

Wednesday, December 2, 2009

ahli keluarga bawu(coming soon)

x sabar rasenyer nak tggu kedatngan ahli kluarga bwu dlm family aku
nak tau x sape2???






hepi sgt bile dpt tau yg k.ngah pregnant,aku mmg rapat sgt ngan k.ngah,sng bile ngan die
aku kan anak bongsu so teringin sgt nak adik,sbb aku manje sgt so x d rezeki nak dpt adik lo...tapi akhirnyer dpt jgk........anak buah pon bole lah...


skunk ni pewot k.ngah mmg da besar sbb ngah tgg hari je nak deliver,sepose due datenyer 29/12,kalo awl ckit pon x per kot sbb dah x larat tgk k.ngah bwak pewot die...
mcm biase la kalo d baby dlm pewot 2 mst nak kene jmp doktor nak cekup n scan...
baby  oh baby cepat la kuar!!!
die akan pggl aku ngan gelaran(auntie su)haha...mcm kelakar je kan.tp ok la kot...

bile dah scan,doktor cakap:
  • K.NGAH DPT BABY BOY sbb nmpk die pny (tut)mase scan...
  • baby 2 tutup telinga...pas2 k.ngah ckp die ttp telinga sbb malu telinga die capang mcm ayah die...ayah die pulak ckp baby ttp telinga sbb angah asik cakap jer x benti(bebel la dlm kate lainnyer,biase la pompuan)bby x tahan...huhu
  • hidung baby 2 mancung...ikut mak ngan ayah die la...sewius mmg x sbr sgt nak tgk baby 2..
bile da 7 bulan: 
  • kitowang sume sibuk shopping tok baby,cari nama tok baby...haha
  • x d la bnyk sgt pon beli...baju baby 20 psg,botol susu,toto baby(auntie su la sponser),katil,tilam n mcm la...dan sume brang 2 akan disumbat dlm blik aku sbb t k.ngah tggl c2 mase dlm pantang....huhu x kesah utk anak buah ku....hikhik
  • bnyk brg baby...geram sgt bile tgk,rase mcm nak beli semua...tp brg2 bby gurl lg cantik2...ape nak wat kan dpt bby boy so kene beli kaler biru,ijau,oren,putih but x bole wane pink....huhu,t jambu pulak anak buah aku...hihi
  • bile blik umah k.ngah bwak bnyk sgt kertas yg die print dr opis...tau x ape2(senarai nama baby)haha abis kertas ngan ink opis die..
  • hari2 cari nama yg sesuai.........tp lom dpt2 lg...haish
ayah die suke cr nama yg bkn2...ntah ape2 ntah...ade skali 2 die kate nak bg name bby die'yusof taiyob'sbb asik iklan 2 jer kat tv mase bln puase....huhu
auntie su die bg nama'qaisy'mksdnyer kaya raya...(mate duitan kan auntie su die ni)yer la kalo pggl 44 kali mst jd kenyataan...bole tumpang ckit...hahaha
tp lom pilih btol2 lg...
baju bby ngan brg k.ngah pon dah kemas tok bwak g ospital...sng kalo sakit t...kene la prepare awl2 kan....
nak tau name baby kene tggu la post lps ni,t aku ltk pic baby skali...huhu
tunggu tau....





gambar hiasan je semate2...
LoVeLy

3 comments:

~* ZuRaiHaN aB rAhiM *~ said...

komen2...

nurul syazana said...

haha
ak nk komen ayt ni

''xda la byk sgt pon beli..baju 20 pasang, bla bla.....''

haha memang tak byk zue..

~* ZuRaiHaN aB rAhiM *~ said...

haha...bnyk erk...ingtkan ckit...sbb 2 pon lom cukup g2...
2 la akak aku...
asik g shopping jerk kejenyer...